hoseynovak وضعيت: آفلاين 28 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 11 امتياز: 1704 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 28 آبان ماه ، 1387 17:13:25 موضوع مطلب:
تنها حرف من درباره رپ و بككس شيراز اينه كه سعي كنين به هم برسين.حتي 1لحظه هم فكر نكنين كسي از ما بالاتره .فقط با هم باشيم.همينو بس _________________ باور کن از تو کتابا اسم مردو خط زدن
آدمای امروز دو جنسن یا نامردن یا که زنن
........:::::::hoseynovak :::::::.........
badrang وضعيت: آفلاين 1 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 5 امتياز: 468 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: شیراز
ارسال شده در: جمعه، 1 آذر ماه ، 1387 10:19:05 موضوع مطلب:
كار بيشتر بچه هاي شيراز عاليه ولي من فكر ميكنم كه يكي از دلايلي كه باعث شده كه رپرهاي شيراز رو بجز بچه هاي شيراز نشناسن مشكل مالي بعضي از اوناست اين ديگه خيلي مشخصه كه دليل پيشرفت بزرگترين رپرهاي ايران بعد از كارهاي قويشون اسپانسراي اوناست
miladpaya وضعيت: آفلاين 16 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 11 امتياز: 369 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 11 دي ماه ، 1387 18:15:28 موضوع مطلب:
اگه کسی می خواد پیشرفت کنه باید تکست قوی داشته باشه.قافیه های تک حرفی و یک کلمه ای دیگه تو بورس نیست.هرچی قافیه هات بیشتر نزدیک به هم باشه،شنونده هم بشتر حال میکنه.
miladpaya وضعيت: آفلاين 16 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 11 امتياز: 369 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 11 دي ماه ، 1387 18:18:50 موضوع مطلب:
در مورد پول هم بگم هرکی هر کاری بخواد شروع کنه پول میخواد.اولشم چوبخوری داره ولی اگه واقعا کار کنه کارش میگیره.اونوقته که دیگه واسه پولی که داده ناراحت نیست.
Jadoogar وضعيت: آنلاين 11 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 5 امتياز: 150 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 12 دي ماه ، 1387 05:16:39 موضوع مطلب: جادوگر
دوست عزیزمون آقای مسعود تو هزاران سال دیگه سیر میکنه ... داداش گلم اگه اینجوریه که میگی پس چرا این همه کار ضعیف تو شیراز رکورد و پخش میشه ؟ واقعا چیزی در حدوده 80 % رپرای شیرازی ضعیفن ... من شیرازی نیستم ولی خودتون با منطق خودتون به اون کسایی که قوی هستن پروبال بدین تا اونم برا شهرتون کار کنه ... فقط قویا میتونن آبرو بخرن ... ضعیفارو
گنده نکنین ... از شیرازی ها 3 الی 4 نفر کارشون قویه و به پای 021 میرسه.بقیه خیلی ضعیفن... بخدا برا من مهم نیس که چی بشه چی نشه ... ولی دلم نیومد نگم این حرفارو.
رپ خیلی استعداد میخواد ... بعضیا استعداد دارن سریع کاراشونو قوی میکنن ... بعضی ها هم با کار و تمرین و وقت کاراشونو قوی میکنن ...
در ضمن من فقط در مورده رپ حرف زدم ... نه پاپ نه ریگه ی نه آر اند بی فقط رپو گفتم.رپ اینجا تو شهر شما ضعیفه.کار بلد زیاد نیس.قویش کنین.
hoseynovak وضعيت: آفلاين 28 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 11 امتياز: 1704 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 12 دي ماه ، 1387 16:59:54 موضوع مطلب:
خیلی ممنون از پند و اندرزهاتون جادوگر جان
من رپر نیستم اما از پوچیه حرفات خندم میگیره.
کسی باید همچین نظری بده که یه مالی باشه
ببخشید رک حرف زدمااااااا. اما واقعیته.. بازم شرمنده _________________ باور کن از تو کتابا اسم مردو خط زدن
ارسال شده در: پنجشنبه، 12 دي ماه ، 1387 17:14:08 موضوع مطلب:
به نظر من تنها مشکل رپرای عزیز شیرازی اینه که با ریتم و سبک ها کم آشنا هستند
این مشکلم یه کم زنان و تجربه لازم داره
قرار نیست که حتما" در حد بهرام و یاس باشن _________________ باور کن از تو کتابا اسم مردو خط زدن