hoseynovak وضعيت: آفلاين 28 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 11 امتياز: 1704 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 28 آبان ماه ، 1387 17:02:13 موضوع مطلب:
من به عنوان يه شنونده ي رپ نظرم اينه كه جايگاه رپ شيراز خيلي بالاتر از حالت الانش هستش.به جاي كل كل و ديس همديگه به هم كمك كنييم.4تا آهنگ قوي و زيبا با اسم شيراز بخونين و خلاصه واسه هم زيرابي نريم.مرسي
arefcity وضعيت: آفلاين 27 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 158 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 1 آذر ماه ، 1387 13:13:11 موضوع مطلب:
به نظر من بچه های شیراز به جای انکه واسه هم کل بذارند بهتره قدرت و رفاقت خودشون رو به رخ دیگران بکشند و قدرت و هنر شیراز رو به همه ثابت کنند.
یکی از این روش ها دادن feat هست.
shiraz_graffiti کاربر بسیار فعال وضعيت: آفلاين 19 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 23 امتياز: 1457 تشکر کرده: 1 تشکر شده 3 بار در 2 پست
محل سكونت: شیراز
ارسال شده در: چهارشنبه، 20 آذر ماه ، 1387 12:56:56 موضوع مطلب:
من كه فقط عنكبوت قبول دارم آخه تكست و اهنگاش خداست ولي بقيه فقط 2 تا بيت از جايي بلند ميكنند بعد 1 تكست مسخره ميندازن روش اينم شد آهنگشون _________________ .::شیراز گرافیتی::.
vstbb کاربر فعال وضعيت: آفلاين 22 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 5 امتياز: 320 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: تهران-شیراز
ارسال شده در: شنبه، 23 آذر ماه ، 1387 01:20:09 موضوع مطلب:
سلام.
بخشی به نام معرفی اعضا در این فروم کمه!پس ابتدا خودمه اینجا معرفی میکنم بعد هم چندتا مطلب ایشالا توی پستای بعدی مینویسم.
من ویشتاسب هستم.حدودا" 21 سن دارم. اهل شیراز هم هستم که بنا به دلایلی فعلا" اینجا - تهران - ساکنم و ... . از مدت های بسیار پیش از ین من وارد وادی موسیقی شدم.شاید یکی از دلایلی هم که اینجام تکمیل بخشی از علوم مربوط به موسیقی نظیر هنر میکس و مستر و تنظیم هستش.
اینجا من با آدمای بزرگی ارتباط بر قرار کردم نظیر امید رهبران - آرش پاکزاد - مهران عباسی - اطهر احمدی - اربل و یه چندتا از رپر ها مثل سیا اسپیس و ساسان-سای مانکن و بسیاری دیگه که الان حضور ذهن ندارم.هدف من از ارتباط با این افراد هم همون جور که گفتم تکمیل ضعف هام بوده.و به اینآرزو که روزی باز گردم و برای هنر موسیقی شیراز مفید واقع شم مشغولم.
تا حدودی هم با رپر های شیراز ارتباطاتی داشتم - هر چند که رشته اصلی من اصلا" رپ نیست - از مهدی عنکبوت - جواد ادی - و آرش بیلبورد اسم میبرم.
بچه ها موسیقی در چند چیز خلاصه میشه و اونم تا اونجایی که یادمه ایناست:::
1- ایده و کانسپت خوب و هدفمند
2- آهنگسازی قوی
3- تیم موسیقی
4- ارنج متفاوت
5- اخلاق
فک میکنم که اینجا اهمیت ویژه ای به رپ میدید درسته؟!خب همون ... ببینید شما باید سعی کنید در آهنگسازی پیشگام بشید . حتما" هم کاره سخت و پر هزینه ایه.اما گام اول پیشرف اینه که شما آهنگیو که خودتون ساخته اید روش تکست بگذارید که خوشبختانه این کم کم داره محقق میشه .و جای خوش حالی داره.
تا اونجایی هم که یادمه آقای به نام عنایت بودش که میگفتند خوب رکورد و میکس میکنه.هر چند که من کاراشو نشنیدم اما خودشو دیدم که میگفت کسایی که توی استودیو من هستند با آودیوشن میکس میکنن!!!
این حرف کمی نشان از کم سوادی آقای عنایتی در بخش میکس و مدیریت یه استودیم دراه.دیگه برنامه هایی از شاخه اشتاینبرگ نظیر کیو بیس و نو عندو داره جای خودشو توی استودیو ها واسه میکس و مستر و حتی رکورد و موزیک سازی تثبیت میکنه اما این آقا هنوز پی آودیوشن بود!!!
به هر شکل من بخش های پایانی دوره فوق تخصصی نوعندو رو دارم تمام میکنم و اینو مایه افتخار خودم و شهرم میدونم.از همه ی شما دوستان هم دعوت میکنم که گامی بلند واسه هدف که شیراز و شیرازی هست برداریم.
من با تجربه ای بیش از دو سال در بزرگترین و تخصصی ترین فروم مربوط به آهنگسازی و صدابرداری muzux.com و افتخار عضو VIP در این Muzuxخود و ایده ها و افکارم رو در اختیار این فروم bax71 میگذازم و خواهش میکنم که از تمام شما ها سعی کنید این فروم رو با تبلیغات بیشتر و حتی دیوار نویسی ها بزرگتر ازین که هست بکنید....
عرضی نیست دگر اما . . . _________________ گویند که سنگ لعل شود در مقام سنگ
آری شود ولـــیک به خون جـــگـــر شود
miladpaya وضعيت: آفلاين 16 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 11 امتياز: 369 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 2 دي ماه ، 1387 12:20:39 موضوع مطلب: Re: محاسن و معايب كنوني بكس شيراز
خیلی از این رپرایی که تازه کار میکنن(البته نمیشه اسمشونو رپر گذاشت)ترک اول کار گنگ می خونن و ادعا می کنن.اونا از رپ فقط همینو یاد گرفتن.ولی رپ یه وسیله است که حرفامونو بزنیم.حالا یکی مشکلاتو میگه،یکی دوس دخترش گذاشته رفته واسه اون میخونه و ....
رپرای قدیمی باید رپرای جدید رو حمایت کنن و راه و چاه رو نشونشون بدن و فقط 1 هدف داشته باشن:
[size=18]بالاتر رفتن رپ شیراز