Mohajer وضعيت: آفلاين 16 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 8 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 10 شهريور ماه ، 1387 09:24:57 موضوع مطلب: ايجاد منشور اخلاقي رپ در شيراز
[font=Arial Black] [/font][size=12] [/size][color=#444444] [/color]
پيشنهاد ايجاد منشور اخلاقي رپ شيراز
جهت احياي رپ سالم و پاك پيشنهاد مي كنم با نظرات تمامي دوستان منشوري را تهيه كنيم و آن را رسما اعلام كنيم كه حاوي مضامين زير باشد:
1- فحاشي و الفاظ زشت غير اخلاقي جايي در رپ شيراز ندارد
2- كل كل كردن به صورتي كه حتك حرمت و خود نمايي داشته باشد مورد قبول نباشد و انتقاد سازنده را جايگزين تخريب ديگران كنيم.
3-استفاده از هر گونه دخانيات و الكل و مواد مخدر و روانگردان و ... در اعضاي رپ شيراز مورد قبول نيست و جايگاهي ندارد.
4-پايبندي به ارزشهاي جامعه و فرهنگ ايراني و حفظ و حرمت خانواده از اصول محكم ما خواهد بود.
5-اعضاي رپ شيراز در سروده هاي خود از مضاميني استفاده مي كنند كه در جهت رشد و تعالي جامعه باشد.
من نمونه هايي از موضوعاتي را كه مي تواند در اين منشور قرار گيرد را گفتم . از ساير دوستان نيز خواهش دارم(خصوصا مديريت سايت)نظرات خود را بيان كنند تا بتوانيم حركتي مثبت در راستاي اعتلاي فرهنگ جامعه داشته باشيم و چهره زخم خورده رپ را كه در اثر ندانم به كاري عده اي نا آگاه ايجاد شده ترميم كنيم و نشان دهيم جوانان شيرازي هميشه در رشد فرهنگ سرآمد هستند. منتظر نظرات شما هستم.
هر كجا هستم ؛باشم؛آسمان مال من است؛پنجره؛فكر؛هوا؛عشق ؛زمين مال من است.جه اهميت دارد؛گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت؟
زندگاني سيبي است؛گاز بايد زد با پوست. ( سهراب سپهري)
shahrooz مدیر سایت وضعيت: آفلاين 6 خرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 23 امتياز: 3011 تشکر کرده: 4 تشکر شده 2 بار در 2 پست
محل سكونت: shiraz
ارسال شده در: سه شنبه، 26 شهريور ماه ، 1387 05:22:10 موضوع مطلب:
در راستاي پيشرفت هر چه بهتر موزيك ر..پ و گسترش اين سبك بين عموميت سنين از چندي پيش تصميم گرفتيم كه از گذاشتن كارهايي كه داراي الفاظ ركيك و نامناسب با فرهنگ روزمره خودمونه جلوگيري كنيم...و بها دادن به كارهاي اجتماعي .با مضمون مناسبو در راس كارهامون قرار بديم.اميدواريم دوستان هم در همين راستا به فكر گسترش اين سبك موزيك متناسب با فرهنگ ايراني بودنمون كنن.... _________________ .....:::::شیراز:::::.....
Masoud-Stadio کاربر فعال وضعيت: آفلاين 30 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 34 امتياز: 1367 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: شـیــــــراز 825 0711
ارسال شده در: چهارشنبه، 22 آبان ماه ، 1387 19:48:52 موضوع مطلب:
بله همون طور كه همه مي دونيد بعضي فك مي كنن با كل انداختن قدرت مي گيرن چون اگه كلت خوابيده بشه خيلي ضايه مي شي پس خيلي مك كل مي ندازن اونايي كه مي گن ما كل ميندازيم فكر مي كنن قدرتشو دارن و ضايه نمي شن پس قدرت دارن !
بضي هم كه واسه دو تا دختر كه كلاس بزارن تو حافظ كل مي ندازن ... ! _________________ .:. Masoud Studio .:.
hoseynovak وضعيت: آفلاين 28 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 11 امتياز: 1704 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 28 آبان ماه ، 1387 17:09:51 موضوع مطلب:
با سلام
خيلي از رپراي محترم كه ميخوان با فحاشي و حرفاي ركيك خودشونو بالا بكشن بدونن كه با اينكار خودشون و رپ شيرازو زير سوال بردنو اين اصلا خوب نيست.مرسي _________________ باور کن از تو کتابا اسم مردو خط زدن
آدمای امروز دو جنسن یا نامردن یا که زنن
........:::::::hoseynovak :::::::.........