HomePrivate MessagesSearch
Bax71 | All About Shiraz Music: تالار گفتمان

bax71.com :: نمايش موضوعات - محاسن و معايب كنوني بكس شيراز

`

محاسن و معايب كنوني بكس شيراز
رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

bax71.com صفحه اول انجمن -> برای ورود اینجا را کلیک کنید

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

shahrooz
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
6 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 23
امتياز: 3011
تشکر کرده: 4
تشکر شده 2 بار در 2 پست

محل سكونت: shiraz

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 20 شهريور ماه ، 1387 16:14:14    موضوع مطلب: محاسن و معايب كنوني بكس شيراز پاسخ همراه با اعلان

به نظر شما محاسن و معايب موجود در سطح كاربكس شيراز چيه.....
نظرات خودتونو اگه تمايل دارين به صورت انتقاد يا پيشنهاد براي ما بنويسيد.....

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

pouya-kavay

2 تير ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 3
امتياز: 1
تشکر کرده: 0
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 21 شهريور ماه ، 1387 06:31:57    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مي دوني بچه هاي شيراز البته نميگم همشون ... يه عده هستن كه با تراك اولي كه ميدن بيرون فكر ميكنن بهترين شدن و شروع ميكنن باقي افراد رو ميبرن زير سوال ... حالا اينا از كجا الگو ميگيرن ؟ از ما كه مثلا تو اين كار قديمي هستيم ( من رو خودم مثال ميزنم كه جاي بحث نباشه ) وقتي ما رپرا خودمون هواي خودمون و نداريم نمي تونيم از اينا توقع داشته باشيم ... چرا وقتي يه رپر تازه وارد مياد كه كارش خوبه اونو تو جمع خودمون راهش نميديم ؟ بايد بتونيم قبول كنيم كه هميشه ما بهترين نيستيم ولي بايد سعي كنيم كه بشيم نه كه نزاريم كسي بياد بالا چون كه ممكنه خودمون بريم پايين ...! ولي در عوض كساي كه تازه وارد اين كار ميشن بايد حرمت شكني نكنن و زحماتي كه افراد قديمي تر كشيدن رو پاي مال نكنن . من به شخصه وقتي با يه رپر تازه كار برخورد ميكنم و ازش احترام ميبينم بهش احترام ميزارم ولي بيشتر وقتا مجبور ميشم بر خلاف اين عمل كنم چون وضعيت كنوني حاكم به اين قضيه هست ( يه ضرب المثل ميزنم كه ميگه >> چاي نخورده پسر خاله ميشن <<< و توقع دارن كه مثل رفيق چندين سالت باهاشون برخورد كني ) پس بياين از اين صحبتا يه نتيجه گيري بكنيم كه بايد غرور بيجا رو كنار بزاريم و احترام همو داشته باشيم ... ! اين موضوع به نظر من يكي از نقاط ضعف بچه ها هست كه من از ديدگاه خودم مطرح كردم حالا شما هم تو اين بحث شريك باشيد و نظراتتون رو بنويسيد ... ! Razz

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

M-shi

30 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1
امتياز: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 شهريور ماه ، 1387 03:15:32    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بايد حرفه اي به اين كار نگاه و از دلو جون مايه گذاشت آماتور ها خودشون محو ميشند

تنها و تنها وقته كه همه چيز رو درست ميكنه من آينده شيراز رو تو يه سال ديگه خيلي روشن ميبينم چون رپ شيراز پتانسيل خيلي بالايي داره !

اما اين هم بگم واسه حرفه اي شدن بايد از خيلي چيزا بگذري Wink

شيراز افتخار ماست

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

shahrooz
مدیر سایت
مدیر سایت

6 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 23
امتياز: 3011
تشکر کرده: 4
تشکر شده 2 بار در 2 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 شهريور ماه ، 1387 12:22:26    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با عرض سلام.
1. براي رشدو پيشرفت در هر كاري بايد انتقاد پذير باشيم و در فكر رفع كردن عيب و ايرادات باشيم.
بر فرض مثال اگه كسي گفت..كه لحنتون يا استايلتون تقليديه يا اينكه لحن واقعي خودتون نيست.جاي ناراحتي نداره .چون اين مسپله خودش يه ايراد بزرگه كه كسي بياد از كسي ديگه تقليدي عمل كنه.پس تو فكر رفع اون ايراد بايد بود نه اينكه با خودمون فكر كنيم ...آره فلاني چشم نداره ببينه من دارم پيشرفت مي كنم.............
2. البته انتقاد هم بايد سازنده باشه و به دور از غرض و همراه با راه كار...تا كه مثبت باشه...رفيق واقعي كسيه كه عيب و ايراداي آدمو بگه نه كسي كه روي ضعف هاي كارتون به به و چه چه بگه.
3.بعضيا تمام تلاششونو مي كنن تا اينكه كارشون خوب بشه ولي در نهايت به خاطر اينكه تجربه بالايي ندارن كارشون از نظر ديگران مورد قبول و حرفه اي نمي شه... پس چه خوبه بيشتر از نظر اونايي كه تو اين كار هستن و قو ي تر هستن استفاده بشه و از تجربياتشون بهره برد.......

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

TooMaR

31 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 4
امتياز: 113
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 23 شهريور ماه ، 1387 10:48:46    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام من كسي نيستم كه بخوام درباره رپرهاي شيراز حرف بزنم اما چرا هر كس يه آهنگ ميده فكر ميكنه ديگه كسي رو دستش نيست و خودش از همه بالاتره و پرچمداره و خلاصه ...
اما اگه بچه هاي شيراز پشت سر هم باشن ديگه هيچ كسي نميتونه واسه شيرازي ها شاخ بشه

بازگشت به بالا

pouya-kavay

2 تير ماه ، 1387
امتياز: 1
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 23 شهريور ماه ، 1387 17:57:05    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من نظرم اين نيست كه اماتور ها بايد از صحنه موزيك حذف بشن . ما بايد كمكشون كنيم كه اماتور نمونن و پيشرفت كنن كه اهنگاشون وقتي اسم شيراز توش مياد نگيم براي رپ شيراز زشت هست . بالاخره براي كمك كردن به هم بايد از يه جا شروع كرد ... من به سهم خودم ميتونم هر كي خواست كمكش كنم ... !‌ از لحاظ ويرايش تكس و ناظر ضبط بدون اينكه بخوام هزينه اي در اين موارد ازش بگيرم ( نظر تك تك رفقا براي من احترام داره )...

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

8pa
مدیر سایت
مدیر سایت

18 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1
امتياز: 2075
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 25 شهريور ماه ، 1387 00:09:45    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Midoonin Ma Shirazia Hanooz Herfee SHodan Ro Be Toor Kamel Yad Nagereftim Va SHayad Tanha Herfee Shodan Ro Toye In Bedoonim Ke Mahal Be Kasi Nazarim Ya Baraye Feat Dadan Pool begirim .. Amma Herfee SHodan To In Chiza Nis... IN Kara Eshtebas .. Bayad Be Jaye Kam Mahali Ya Karaye Az zIn Ghabil Biaim Rahe Doros r..a..p Khundan o Yad Digaroon Bedim Va Be Khodemoon Herfee Shoodan Va Herfee r..a..p Khundan oo Yad Bedim Ta BEtoonim Ham Khoodemoon Pishraft Konim Va Ham Baeese Pishrafte DIgar Ham SHahrriyamoon Beshim...
Omid Varam Betoonim Be Jayi Beresim Ke BE Khodemooon Betoonim Begim Herfeee...
Ya ALii....

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo

Mohajer

16 تير ماه ، 1387
امتياز: 8
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 25 شهريور ماه ، 1387 09:32:35    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام و احترام به تمام هنر دوستان كه هنر را وسيله اي براي رشد خود و جامعه مي خواهند.
من در مورد موضوع فوق پيشنهادهاي زير را دارم.
1- برآورده كردن انتظارات مخاطبين: چون هر هنرمندي اثري را توليد مي كند كه مخاطب پسند باشد پس بايد به انتظارات فرهنگي جامعه توجه كرد. يكي از دلايل عدم استقبال از موزيك هايي كه در سبك هاي مختلف مي بينيم شكل ظاهر و ادبيات خود هنرمند و محتوي هنري است به اين معني كه متاسفانه بعضي از كساني كه مي خواهند كار هنري بكنند از فرهنگ ايراني فاصله مي گيرند و فكر مي كنند با تقليد از فرهنگ غربي كمبودهاي خود را جبران ميكنند و اين تقليد اين روزها در شكل و قيافه(تيپ) و ادبيات در سروده ها زياد ديده مي شود. هر هنرمندي بايد توجه كند براي جامعه ايراني بايد هنر خلق كند و به مسايل فرهنگي هم توجه كند و اينجا را با جامعه غربي كه خيلي از ارزشهاي ما براي آنها معني ندارد؛ اشتباه نگيرند.

2- انتفاد پذير باشيم و همديگر را خراب نكنيم.و انتقاد هاي سازنده و همراه با راهكار براي رفع عيب يكديگر را بيان كنيم.

3- كساني كه مي خواهند وارد يك كار هنري شوند بايد به استعدادهاي خود توجه كنند و تاثير پذير از جو نشوندو اين را بدانند كه دليلي ندارد همه ما هنرمند شويم شايد من به جاي اين كه مثلا خواننده شوم بهتر است يك استفاده كننده از يك اثر هنري شوم و استعداد خود را در جاي ديگر به كار ببرم.

4-يكي از مهمترين كاري كه يك هنرمند بايد توجه كند استفاده از هنر براي رشد و شكوفايي جامعه است. هنرمند نبايد اثري را خلق كند كه با آن بخواهد مخاطب خود را فقط سرگرم كند. اگر هنرمندي چنين فكر كند؛ با عرض معذرت هنر مند نيست بلكه لوده اي بيشتر نخواهد بود.

من از دوستان هنرمند خود در اين محفل كه مدتي است افتخار آشنايي با آنها را دارم تقاضا دارم توجه خاصي به رفتار؛ ظاهر و ادبيات خود خصوصا در هنگام اجراي يك كار هنري بكنيد. من بعضي كارهايي را كه در اين سايت عرضه شدم ديدم به عنوان يك مخاطب از ديدن بعضي از پوشش ها و گفتمان ها و محتوي سروده ها كه صحبت از نا اميدي و مرگ و خود كشي و پوچي زندگي مي كند و يا ظاهر اجرا كننده اثر را يك ظاهر تقليدي آن هم از پس مانده هاي غربي است متاسفم .دوستان به عنوان يك مخاطب كه انصافا مي خواهم نقد منصفانه بكنم عمده مخاطبان ايراني با ديدن اين ظواهر و حركات از اين نوع هنر گريزان مي شوند.
پس به اميد اين كه جمع دوستان هنري را خلق كنند كه از نفس جوانان با غيرت ايراني بيرون بيايد و اين هنر براي شنودگان با فرهنگ ايراني باشد.در خاتمه به ياد هنرمند محبوب جوانان ايراني شاعر و نقاش درد آشنا سهراب سپهري قطعه اي از سروده اين هنرمند عزيز را براي شما دوستان مي نويسم تا يادآور هنرمندان بزرگ ايراني باشد كه متاسفانه در اثر غفلت جوانان كم كم به فراموشي سپرده مي شوند.
هر كجا هستم؛ باشم؛ آسمان مال من است؛ پنجره؛فكر؛هوا؛ عشق؛ زمين مال من است.
جه اهميت دارد؛ گاه اگر مي رويند قارج هاي غربت؟
زندگاني سيبي است؛ گاز بايد زد با پوست.
به اميد موفقيت براي يكايك دوستان و آرزوي رشد فرهنگجامعه ايراني با اثرات خوب هنرمندان ايراني.
يا حق؛ خدا نگهدار

بازگشت به بالا

Masoud-Stadio
کاربر فعال
کاربر فعال

30 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 36
امتياز: 1427
تشکر شده 1 بار در 1 پست

محل سكونت: شـیــــــراز 825 0711

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 22 آبان ماه ، 1387 20:21:09    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام
از معايب هم اينه كه كار هار و قوي بيرون نمي دن يعني فقط يه ترك بخونن نشون اينو اون بدن كه رپ خونديم !

بازگشت به بالا

Masoud-Stadio
کاربر فعال
کاربر فعال

30 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 36
امتياز: 1427
تشکر شده 1 بار در 1 پست

محل سكونت: شـیــــــراز 825 0711

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 22 آبان ماه ، 1387 20:22:06    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام
از معايب هم اينه كه كار هار و قوي بيرون نمي دن يعني فقط يه ترك بخونن نشون اينو اون بدن كه رپ خونديم !

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

bax71.com صفحه اول انجمن -> برای ورود اینجا را کلیک کنید

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي
صفحه 1 از 4

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت