2be2 وضعيت: آفلاين 11 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 11 مرداد ماه ، 1387 13:56:28 موضوع مطلب:
آقا خدا رو شكر وضعيت خيلي خوب شده..و كارا قوي تر...
اين مسله كه به كاراي ضعيف بها نديم واونا رو تو سايتا نذاريم .خود به خود باعث مي شه كه سطح كارا بياد بالا.. و بچه ها به اين فكر باشن كه قرار نيست هر كاري كه مي خونن خوب باشه..و بيشتر از اينا بايدتلاش كنند.........باي باي
unknow وضعيت: آفلاين 5 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 5 امتياز: 115 تشکر کرده: 1 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 5 مهر ماه ، 1387 19:02:12 موضوع مطلب:
ببينيد بچه ها
مشكل اصلي و بزرگترين مشكل رپ شيراز اينه كه همه مي خوان رپ شيراز رو مستقل از همه جا بدونن
مي خوان رپ شيراز رو از رپ تهران استقلال بدن
و باور كنيد نميشه
يه كم واقع بين باشيد و بدون احساس فكر كنيد
شيراز يه زير مجموعه از ايرانه
واسه خودش كشور كه نيست
يقيين داشته باشين كه رپه نه تنها شيراز بلكه همه ي شهرها به جز زير سايه ي رپ تهران به هيچ جا نمي رسه اينو قوله شرف ميدم
فكر اين نباشين كه رپ شيرازو تو ايران بالا بكشيد فكر اين باشيد كه رپ ايرانو تو جهان بالا بكشيد
واسه اينكه 2 نفر ميان ميگن رپ شيراز از رپ همه دنيا بالاتره خام نشيد
يه كم فكر كنيد مي بينيد رپ شيراز ضعيف تره از رپ تهران
نمي گم از رپ ايران چون رپ شيراز از رپ بقيه ي ايران بالا تره اما قبول كنيد با تهران فاصله داريم
unknow وضعيت: آفلاين 5 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 5 امتياز: 115 تشکر کرده: 1 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 5 مهر ماه ، 1387 19:24:06 موضوع مطلب:
ما تو سيراز استعدادهايي كه واقعا حيفه تو ايران گنده نباشن
مثل اس اچ زد يا كاواي يا مسعود مس يا خيلياي ديگه
تنها دليلش هم همينه كه گفتم
و راهكار
اينه كه نويسنده هاي سايتهاي رپ شيراز مثل بكس 71 با نويسندههاي سايتهاي بزرگ ايران مثل رپفا يا خيابون يا ... كه همه ي ايرانو پوشش ميدن همكاري كنن
واقعا حيفه
shahrooz مدیر سایت وضعيت: آفلاين 6 خرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 23 امتياز: 3011 تشکر کرده: 4 تشکر شده 2 بار در 2 پست
محل سكونت: shiraz
ارسال شده در: جمعه، 5 مهر ماه ، 1387 19:54:11 موضوع مطلب:
مرسي ازدوست عزيز بابت نظر....همكاري با سايتهايي مثه رپفا و خيابون مستلزم صرف كردن هزينس..كه بچه ها بايد به فكر انشار بيشتر كارشون خارج از شيراز و صرف اين هزينه باشن..من به نوبه خودم بعضي از كارهاي خوب شيرازو به سايتهايي مثله زيرزميني مي دم . مدتي هم با يكي از سايتهاي بزرگ ديگه همكاري مي كردم كه متاسفانه به علت برخورد نامناسب و سودجويانه ي مدير اين سايت از ادامه همكاري سرباز زدم..پيشنهادي از يكي از سايتهاي مزبور شده كه ايشالا اگه وضعيت مساعد بود مي تونيم با قيمت مناسب تر كار ها رو پخش كنيم... _________________ .....:::::شیراز:::::.....
pishgam وضعيت: آفلاين 16 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 521 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 5 آبان ماه ، 1387 00:20:34 موضوع مطلب:
با عرض سلام خدمت تمام بازدیدکنندگان گرامی
موضوع تاپیک که رپ شیراز بود . بحث کشید به جاهای دیگه
واسه پخش موزیک هم بحثش جداست . که شهروز عزیز هم بهش اشاره کرد .
اما رپ شیراز ...
کارهای بعضی دوستان قوی هست و هر روز هم بهتر میشه و باید بشه !
اما یه چیز هست . تو شیراز کسی رو نداریم که کل ایران بشناسنش ( * به دلیل پخش نشدن صحیح آهنگ کسی نمیشناستشون * شاید باشه . یکی دو نفر . اینو میگم چون شاید الان توی ذهن من نباشه ) . رپرهای شیراز هم نباید با هم کل کل کنن . به هم دیس بدن و ... . همین الانش رپ شیراز با رپ تهران یا جاهای دیگه خیلی فاصله داره . بعضی کارای شیراز هم قوی هست . اما باز به دلیل پخش نشدن صحیح آهنگ کسی نمیشناستشون . مشکل دیگه اینکه همه فکر میکنن گنده شدن به پول فیت گرفتنه ... مخصوصا پاپ خونها که دیگه بدتر ... یا اینکه براشون افت داره به یکی پیشنهاد همکاری بدن و خیلی موضوعاته دیگه
ممنون از اینکه دو تا جمله ی من رو خوندید . خیلی حرفا هست که باید زده بشه . انشاالله سر فرصت همینجا مطرح میکنیم .
موفق باشید _________________ Rape Farsi : Bahram , Pishro , PishGam
ارسال شده در: سه شنبه، 14 آبان ماه ، 1387 12:50:20 موضوع مطلب:
همشم مشكل از پخش شدن نيست
يه اهنگ وقتي خيلي خيلي شاخ باشه اگه تو هيچ سايتي هم نره بازم پخش ميشه
اما ما نه تنها تو رپ شيراز بلكه تو ايران هم همچين اهنگي به اين صورت نداريم
تورو خدا يه كم بيشتر كار كنيد رو كاراتون
فكر اين نباشيد امار كاراتون بره بالا
به قوله يكي ميگفت اهنگاتو جمع كن ببينم رياضيت خوبه؟؟
من خودم اگه ميخواستم اهنگه جفنگ بخونم 3 سال پيش ميخوندم
اما نخوندم كه كارم شاخ بشه
تا چند وقته ديگه همه معنيه شاخو ميفهمين
Masoud-Stadio کاربر فعال وضعيت: آفلاين 30 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 33 امتياز: 1337 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: شـیــــــراز 825 0711
ارسال شده در: چهارشنبه، 22 آبان ماه ، 1387 19:38:35 موضوع مطلب:
سلام . منم به نوبت خودم از ميداران سايت يعني آقا شهروز و ميلاد تشكر مي كنم !
متاسفانه كار هاي بچه ها تو شيراز درست پخش نمي شه ! و كسي رپر هاي شيراز رو درست نمي شناسه ! البته بجز اونايي كه كار هاي فوقلاده بيرون مي دن مثل گروه ايستا و ... !
اگر كار ها رو روي سايت هاي ديگه هم قرار مي داد بهتر پخش مي شد ! البته اين سايت هم سايت توپيه چون دو تا سايت يكي شدن و كار هاي بيشتري قرار مي دن !
[b].:. Masoud Studio .:.[/b] _________________ .:. Masoud Studio .:.