shahrooz مدیر سایت وضعيت: آفلاين 6 خرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 23 امتياز: 3011 تشکر کرده: 4 تشکر شده 2 بار در 2 پست
محل سكونت: shiraz
ارسال شده در: دوشنبه، 6 خرداد ماه ، 1387 18:48:44 موضوع مطلب: موزيك پاپ شيراز
در اين قسمت دوستان مي توانند در زمينه هاي زير به تبادل بنشينند...........
1. راههاي پيشرفت هر چه بهتر پاپ شيراز ..
2. بهترين پاپ خوناي شيراز
3. جايگاه پاپ شيراز
4. آموزش پاپ
5. و ......................
2be2 وضعيت: آفلاين 11 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 11 مرداد ماه ، 1387 14:00:55 موضوع مطلب:
به نظر من پاپ خوناي خوبي تو شيراز داريم..حامد محمودزاده.مهدي كرمي.عليرضا اميري. و چند تاي ديگه كه اسماشونو بلد نيستم
كاراشون انصافا خوبه و اميدواريم روز به روز بهتر بشه..فقط بچه ها بايد سليقشونو به روز نگه دارن و همراه با نياز روز..تكنيكاشونو ارتقا بدن و نوآوري بيشتري داشته باشن..
hoseynovak وضعيت: آفلاين 28 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 11 امتياز: 1704 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 28 آبان ماه ، 1387 17:17:15 موضوع مطلب:
من سر رشته ي زيادي از پاپ ندارم.اما پاپ خوناي زياد و خوبي تو شيراز هستن كه گمنامن اما سرشار از استعدادن _________________ باور کن از تو کتابا اسم مردو خط زدن
آدمای امروز دو جنسن یا نامردن یا که زنن
........:::::::hoseynovak :::::::.........
vstbb کاربر فعال وضعيت: آفلاين 22 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 5 امتياز: 320 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: تهران-شیراز
ارسال شده در: چهارشنبه، 11 دي ماه ، 1387 01:00:29 موضوع مطلب:
خب ببنید دوستان اگه قرار این فروم یه فروم موسیقی بشه باید سعی کنیم سبک های دیگه از موسیقی رو هم که اکثریا" به غلط به اون پاپ میگن هم در بحث ها گنجونده بشه.
اون چیزی هم که مسعود بهش اشاره کرد " ترنس" در کنار ژانر های دیگه ای چون دنس و یورو دنس و حتی هارد دنس خیلی جوابگو بوده . در واقع الان افرادی بزرگی از همین ایران و همین تهران دارند موزیک هایی با استاندارد های روز کار میکنند که توی کلوپ های بین المللی پخش میشه و با افراد برزگی چون اسکــــــــــــو تر و خیلی های دیگه همکاری افتخاری دارند.
من خودم هم علاقه ی زیادی به ترنس و دیگر ژانر هایی که گفتم دارم - شاید هم کمی آگاه بشم از دنیای ترنس . اگه بخواید هم منابعی رو واسه ترنس معرفی میکنم . در زمینه ی فعالیت هم توصیه ی میکنم کمی اکتیو باشی بد نیستش.
نظرتـــــــــــو رو به دیدن این وبسایت جلب میکنم::::