HomePrivate MessagesSearch
Bax71 | All About Shiraz Music: تالار گفتمان

bax71.com :: نمايش موضوعات - استوديوهاي شيراز

`

استوديوهاي شيراز
رفتن به صفحه 1, 2  بعدي

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

bax71.com صفحه اول انجمن -> برای ورود اینجا را کلیک کنید

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

shahrooz
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آنلاين
6 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 23
امتياز: 3011
تشکر کرده: 4
تشکر شده 2 بار در 2 پست

محل سكونت: shiraz

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 6 خرداد ماه ، 1387 18:39:23    موضوع مطلب: استوديوهاي شيراز پاسخ همراه با اعلان

در اين بخش مي توانيد راههاي پيشرفت هر چه بهتر استوديوهاي شيراز ..انتقاد...راه كار...و ايراداتي كه دراستوديوهاي حاضر موجود مي باشد را بيان كنيد ...[b]با عرض معذرت[/b] (پست هايي كه حاوي تبليغات...اسم اشخاص يا اسم استوديو ها باشد مورد ثبت قرار نمي گيرند....

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

shriazbax

وضعيت: آفلاين
7 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1
امتياز: 0
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 7 خرداد ماه ، 1387 20:36:33    موضوع مطلب: صدابرداري پاسخ همراه با اعلان

متاسفانه در بعضي از استوديو هاي شيراز..افرادي كه كار صدابرداري انجام مي دن..
تبهر و كارايي لازم را ندارن...بعضي از دوستان متاسفانه به كار تجربي با نرم افزارهاي شبيه سونار و كيوبيس بسنده كردن و تلاش مضاعفي در يادگيري بهتر اصول صدابرداري انجام ندادن....ولي بعضي از دوستان هم هستن كه كارشون خوبه..در كل....من واسه ركورد يه چند تا از كارام تو يكي از استوديوها كه رفتم...متاسفانه در نهايت بعد از ضبط كار..شاهد...اوتي هاي زياد..ناميزان بودن لول صدا...متعادل نبودن لول صدا....نامناسب بودن وضعيت صداي موزيك در هدفون به هنگام ركورد و... بودم.........
در زمينه مسترينگ هم متاسفانه بعضي از دوستان....سليقه و دقت لازمو انجام نمي دن...ميزان رورب...ميزان كمپرسور صدا...ديلي ها ... لول بك ووكال ها صداي..و .....اينا چيزاي اوليه اي هست كه بهتره بيشتر دقت كنن......................

حال در اين بين...بعضي از دوستان گل هم خيلي خوب كار مي كن كه آرزوي موفقيت براشون مي كنم...به هر جهت نظرمو دادم منم..با توجه به اون چيزي كه ديده بودم..

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

shahrooz
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آنلاين
6 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 23
امتياز: 3011
تشکر کرده: 4
تشکر شده 2 بار در 2 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 7 خرداد ماه ، 1387 21:15:07    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مرسي از دوستان ..جهت ابراز نظراتشون....منم همين مشكل رو در چند جا ديدم..اميدواريم كه بعضي از دوستان گرانقدر مشكلات و معايب موجود در كارشونو رفع كنن..تا انشالله شاهد پيشرفت هر چه بهتر موسيقي شيراز باشيم..............

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

shahriyar

7 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 2
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 20 خرداد ماه ، 1387 11:35:50    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با عرض سلام...خدمت عزيزان گلم..منم يه انتقاد داشتم .مي خاستم بگم و اونم اينه كه:
1: آقا بعضي وقتا متاسفانه هنگامي كه وقت ركورد داريم..شاهد اين هستيم كه دوستان ديگه هم با وقت قبلي كه با استوديو تنظيم كردن يا سر زده وارد استوديو مي شن و متاسفانه در اتاق استوديو هم تشريف مي يارن ....اين مشكل علاوه بر اون كه تقصير صاحب استوديو مي باشد از كم لطفي دوستان هم مي باشد. :
به هر جهت هر كسي تمايل داره در هنگام ركورد كارش محيط اونجوي كه خودش مي خاد باشه... و حضور دوستان آشنا يا غريبه به هر جهت مشكل سازه........و خواهشي كه داريم اينه كه استوديو داران محترم رعايت بيشتري نمايند.

بازگشت به بالا

adolfhitler

25 شهريور ماه ، 1387
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 25 شهريور ماه ، 1387 21:51:14    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بچه ها سلام لطفا هركي از استوديو هاي شيراز خبر داره به من زنگ بزنه (به نام هيتلر) و آدرس دقيق اونها رو با قيمت ضبط و اديت به من بده اگه هم ميخواين به من ايميل بديد فقط براي پيشرفت [size=18] [/size]رررررررررررررررپ ففففففففففففففففففففاااااااااااااااااااااارررررررررررررررررسسسسسسسسسسسسسس Surprised Very Happy Crying or Very sad Wink

بازگشت به بالا

adolfhitler

25 شهريور ماه ، 1387
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 25 شهريور ماه ، 1387 21:52:15    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

راستي شماره ي من اينه 09364521709

بازگشت به بالا

pouya-kavay

2 تير ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 3
امتياز: 1
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 26 شهريور ماه ، 1387 04:28:43    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بچه ها به نكات خوبي اشاره كردن كه ميشه گفت حاكي از وضعيت كنوني بيشتر استوديو هاي شيراز ميشه ... من استودي ها رو با توجه به بخوردي كه باهاشون داشتم به 3 دسته تقسيم ميكنم :

1. استوديوهاي كه نه از دستگاههاي خوبي براي صدا برداري استفاده ميكنن نه علم صدا برداري رو دارن

2. استوديوهاي كه از دستگاههاي خوبي براي صدا برداري استفاده ميكنن ولي علم صدا برداري رو ندارن

3. استوديوهاي كه هم از دستگاههاي خوبي براي صدا برداري استفاده ميكنن و هم علم صدا برداري رو دارن

ولي يه مشكل اصلي كه تمام استوديو ها دارن همان طور كه دوستمون اشاره كرد اينه كه مكان مناسبي رو براي مشتري ايجاد نميكنن ( تداخل وقت ركورد يا مسترينگ با مشتري هاي ديگه . عدم استارت كار شما در زمان مشخص شده كه همون بدقولي خودمون ميشه و خيلي چيزاي ديگه كه جاي گفتنش اينجا نيست )

به هر حال براي هر استوديو يه سري ايراد هست و يه سري امتياز كه من از دوستان مي خوام كاري كنن كه ديگه ايرادي در كار نباشه و امتياز خودشون رو بالا ببرن ... !

در كل من به دوستان خواننده پيشنهاد ميكنم استوديو اي رو براي ضبط كاراشون انتخاب كنن كه صدا بردار علم صدا برداري و مسترينگ رو داشته باشه چون در كيفيت و سطح كار خودتون تاثير داره ... !

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از pouya-kavay تشکر کرده اند shahrooz

TooMaR

31 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 4
امتياز: 113
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 26 شهريور ماه ، 1387 09:25:47    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

به نظر من تجمع بيش از حد در استوديو هامون نه تنها باعث به هم زدن كار بعضي از دوستامون ميشه بلكه چهره ي استوديو هم زشت ميكنه يعني كسي كه تازه داره يه كاري رو شروع ميكنه هيچوقت نميتونه جلوي يه سري افراد كه همه روي اون زوووم كردن ببينن چي ميخونه ركورد خوبي داشته باشه
كاش خود بچه هاي شهرمون جاي ديگه اي رو به جاي استوديو براي گذروندن وقت انتخاب ميكردن

در كل : ايستادن بيجا مانع كسب است. Very Happy

بازگشت به بالا

hoseynovak

28 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 11
امتياز: 1704
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 28 آبان ماه ، 1387 17:25:31    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

تو شيراز استوديوهاي خوب زيادن اما تعداد استوديوهاي بد بيشتره.
بيشتر استوديوها فاقد كيفيت و مديريت كافي هستن .اين كارم كمكي به پيشرفت رپ نميكنه.برخي هم چون دوتا تازه كار ميان پيششون واسه ركورد فورا سو استفاده ميكنن.

بازگشت به بالا

badrang

1 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 5
امتياز: 468
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: شیراز

ارسالارسال شده در: جمعه، 1 آذر ماه ، 1387 10:04:41    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام خدمت تمامي دوستان
به نظر من بر خلاف نظر دوستمون نواك استوديوهاي خوب در شيراز كه يه كاره با كيفييت و تنظيم خوب ازشون بيرون بياد بسيار كمه كه به جرات ميتونم بگم كه انگشت شمارند و اينو ميشه از كارهاي متفاوت حس كرد كه اميدوارم اين مشكل به زودي رفع بشه Smile

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

bax71.com صفحه اول انجمن -> برای ورود اینجا را کلیک کنید

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه 1, 2  بعدي
صفحه 1 از 2

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت